O Cjenolovu - Uporedi karakteristike proizvoda i ulovi najbolju cijenu u BiH | Cjenolov
Cjenolov

O Cjenolovu

Šta je Cjenolov?

Cjenolov je besplatna usluga za upoređivanje proizvoda dizajnirana prema potrebama potrošača. Cilj je omogućiti bolji uvid u tržište i pomoći u upoređivanju proizvoda, cijena i prodavnica. Na Cjenolovu možete brzo i lako pogledati karakteristike i slike proizvoda i pročitati recenzije prije nego se odlučite za kupovinu.

Naši web roboti dnevno prate cijene i njihovo kretanje iz prodavnica koje su navedene. Trudimo se da navedemo što je moguće više prodavnica.

Kako da pronađem najbolju cijenu?

Ako tražite na primjer televizor, možete ukucati “televizor” u našu tražilicu ili pronaći proizvod uz pomoć kategorija na početnoj stranici. Klikom na željeni proizvod dobićete listu prodavnica u kojima je dostupan i njegovu cijenu. Klikom na prodavnicu, bićete preusmjereni direktno na njihovu web stranicu.

Lakše donosite teške odluke!

Cjenolov je tu da promijeni navike protrošača prilikom kupovine, i da pomogne u odabiru najbolje opcije na osnovu dostupnih informacija.

Naša namjera je imati što više prodavnica, proizvoda i cijena u bazi, ali ne možemo uvijek garantovati da su prodavnice koje su izlistane sigurne. Vrlo rado ćemo prihvatiti savjet ili kritiku ukoliko ste imali negativno iskustvo sa nekom prodavnicom.

Cjenolov nije u vlasništvu niti ovisi o bilo kojem proizvođaču, prodavnici ili bilo kojoj drugoj organizaciji zbog kojih bi mogao davati pristrasne informacije.

Rado ćemo prihvatiti mišljenja i komentare korisnika. Ako imate sugestije kako da poboljšamo uslugu, kontaktirajte nas. Želimo da pomognemo vama, potrošačima, i vaša pomoć će nam u tome mnogo pomoći.

Internet se neprestano mijenja nabolje zahvaljući novim idejama i tehnologijama. Tako će i Cjenolov težiti da uvijek ponudi brže, bolje i detaljnije informacije.