Registrujte svoju prodavnicu - Uporedi karakteristike proizvoda i ulovi najbolju cijenu u BiH | Cjenolov
Cjenolov
Online shopper

Stavite vašu prodavnicuna vidno mjesto BiH kupcima

Bez obzira posjedujete li malu radnju na čaršiji ili lanac prodavnica, Cjenolov je rješenje kako na vaš webshop dovesti što više pari očiju.

Zašto Cjenolov?

Više kvalitetnih posjeta vašem web shopu

Cjenolov je platforma koja pomaže učlanjenim prodavnicama da povećaju broj kvalitetnih posjeta svom web shopu. Kroz SEO optimizaciju, efektivan marketing i analitičke izvještaje, Cjenolov vam pruža alat za privlačenje prave ciljane publike.

Naši posjetioci najčešće predstavljaju potencijalne kupce

Posjetioci koji dolaze na vašu stranicu putem Cjenolova već su informisani o proizvodu, karakteristikama, drugim sličnim proizvodima, prodavnicama u kojima se prodaje i cijenama.

Uvid u trendove i konkurenciju

Pratite statistiku, trendove kupaca i cijene vaših konkurenata te budite obaviješteni u trenutku kada vaš konkurent smanji cijenu određenog proizvoda ili kada više ne budete "najjeftiniji u gradu".

Naš SEO je vaš SEO

Iskoristite našu optimizaciju za tražilice poput Googlea - veći broj kvalitetnih linkova i posjeta vašem web shopu dovodi do boljeg rangiranja na Googleu.

Ostanite favorit svojim kupcima

Pružite odgovore na pitanja o proizvodima koje prodajete iz prve ruke, te zahvalite svojim kupcima na lojalnosti i pozitivnim iskustvima.

Povećajte vidljivost svojih proizvoda putem sponzoriranih sekcija

Iskoristite priliku da istaknete svoje proizvode kroz sponzorirane sekcije unutar određene kategorije.

Standard ili Premium

Standard

€0
 • Mogućnost podešavanja podataka kao što su lokacija poslovnice, način plaćanja, način dostave i slično.

 • Mogućnost odgovaranja na iskustva i recenzije kupaca.

 • Učešće u nagradama.

Premium

€0.25
/klik
 • Posjetioci jednim klikom mogu ući direktno na proizvod na vašoj prodavnici.

 • Tri dodatne istaknute prednosti sa vašom ponudom.

 • Vaš logo na stranicama proizvoda.

 • Pristup dodatnim marketing uslugama.

 • Bedž "Najjeftiniji na Cjenolovu" na vašim stranicama proizvoda.

 • Statistika i analiza posjeta i klikova.

Premium Prepaid

od 
€0.18
/klik
 • Uplati klikove unaprijed po sniženoj cijeni.

 • Sve pogodnosti Premium paketa.

Prijavite svoju prodavnicu

Prijavite se ovdje za više informacija kako postati član na Cjenolovu.

Nove prodavnicu imaju 1 mjesec Premium članstva besplatno.

Često postavljena pitanja

Ne možete da nađete odgovor?
Kontaktirajte nas na info@cjenolov.com.

Kako možemo postaviti našu reklamu na Cjenolov?
Osnovni način oglašavanja na Cjenolovu je putem Premium članstva. Kao Premium član, vaš proizvod će biti prikazan s posebnim naglaskom, a posjetioci Cjenolova će moći direktno kliknuti na link koji će ih odvesti na stranicu vašeg proizvoda na vašoj web stranici. Također, vaša prodavnica i brend će biti značajno više istaknuti i vidljivi posjetiocima Cjenolova.
Koliko košta biti član na Cjenolovu?
Jedna od sjajnih stvari kod oglašavanja na Cjenolovu je ta što je Standardno članstvo potpuno besplatno. Međutim, ako želite dodatnu vidljivost i direktnu povezanost s vašom web stranicom, možete se odlučiti za Premium članstvo. S Premium članstvom, plaćate samo kada posjetioci kliknu na vaš link, što znači da ćete platiti samo za stvarne korisnike koji su zainteresovani za vaš proizvod. Cijenu po kliku možete vidjeti na stranici iznad.
Kad i kako se plaća?
Početkom svakog mjeseca, primit ćete fakturu za sve ostvarene klikove i dodatne usluge koje ste odabrali proteklog mjeseca. Također, imate opciju uplate klikova unaprijed po sniženoj cijeni. Plaćanje se u oba slučaja vrši online, karticom. Payment processor je Stripe.
Kako prekinuti ugovor?
Ako više ne želite biti član na Cjenolovu možete da prekinete ugovor u bilo koje vrijeme bez dodatnih troškova.
Kako Cjenolov preuzima naše proizvode i cijene?
Naši roboti jednom dnevno, tokom noći, prolaze kroz vašu web stranicu kako bi preuzeli sve proizvode i cijene koje pronađu. Ovaj automatski proces nam omogućuje da vaša prodavnica bude ažurirana i prikazana posjetiocima Cjenolova s najnovijim informacijama o proizvodima i cijenama.
Ima li Cjenolov API ili plugin za našu e-commerce platformu?
Za još efikasnije povezivanje vaših proizvoda i Cjenolova uskoro će biti dostupan API i plugin za popularne e-commerce platforme kao Woocommerce, Shopify, Magento, Prestashop, OpenCart, BigCommerce, itd.
Zašto neki naši proizvodi nisu na Cjenolovu?
Naš cilj je da Cjenolov postane mjesto na kojem posjetioci mogu pronaći sve proizvode koji su dostupni na tržištu. Trenutno pokrivamo 15 kategorija i imamo na hiljade proizvoda, a svakog mjeseca se taj broj povećava. Kada dodamo novu kategoriju, proizvodi iz vaše prodavnice koji spadaju u tu kategoriju će se automatski prikazivati.
Zašto neki naši proizvodi nisu na Cjenolovu i ako ta kategorija i taj proizvod postoje na Cjenolovu?
U nekim slučajevima naš sistem nije uspio automatski povezati vaš proizvod sa istim proizvodom na Cjenolovu. To se može desiti ako je vaš naziv proizvoda znatno drugačiji od standardnog naziva proizvoda na Cjenolovu. Stalno usavršavamo naš sistem kako bi se što više proizvoda automatski povezalo. Možete nas kontaktirati da zajedno pronađemo način za što bolje povezivanje vaših proizvoda.
Želimo dodatnu reklamu/banner na Cjenolovu.
Uskoro ćemo uvesti novu mogućnost za naše Premium članove - "Sponzorisana/Spotlight sekcija" - koja će vam pružiti dodatnu vidljivost na Cjenolovu.

Detalji će biti objavljeni uskoro, a Premium članovi će prvi biti obaviješteni.
Gdje možemo vidjeti statistiku naše prodavnice i broj klikova?
Sve registrovane prodavnice dobiju pristup "Prodavačkoj zoni" gdje mogu vidjeti statistiku svoje prodavnice, podesiti informacije o svojoj prodavnici, pristupiti dodatnim uslugama i još mnogo toga.
Kako znate da sam ja vlasnik te prodavnice?
Da bi se registrovali kao prodavnica i dobili pristup Prodavačkoj zoni morate da dokažete da imate pristup domeni prodavnice. To možete da uradite na više načina, a najjednostavniji je da dodate TXT record u DNS vaše domene, ili da dodate HTML tag na vašu stranicu. Ovo je standardna procedura za verifikaciju vlasništva domene.
Sva upustva dobijete tokom registracije u prodavačkoj zoni.
Šta su prikazivanja i klikovi?
Prikazivanje je kada se vaš proizvod, zajedno sa vašom cijenom, prikaže našem posjetiocu negdje na Cjenolovu. U većini slučajeva je to na stranici nekog proizvoda kojeg i vi imate u ponudi. Broj prikazivanja je neograničen i Cjenolov to ne naplaćuje.
Jedan klik se registruje kada posjetilac klikne na vaš proizvod da bi otišao direktno na vašu stranicu.
Kako mogu znati da je broj prikazivanja i klikova tačan i da nije manipulisan?
Imamo više slojeva zaštitnih mjera protiv manipulacije prikazivanja i klikova. Pojedinačni posjetilac samo može registrovati ograničen broj prikazivanja i klikova.
Ko stoji iza Cjenolova?
Iza Cjenolova stoji manji tim entuzijasta i developera, sa dugogodišnjim iskustvom u e-commerce sferi, koji su odlučili da naprave nešto novo i korisno za potrošače u BiH. Firma je registrovana u Švedskoj.